Operació dels Mossos

Detingut a Barcelona per robar 6.000 euros d'escurabutxaques de bars

El lladre actuava al districte de Sant Andreu i s'emportava uns 500 euros a cada local

Detingut a Barcelona per robar 6.000 euros d'escurabutxaques de bars

EFE

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d'Esquadra ha detingut un home de 35 anys a qui acusen de robar uns 6.000 euros de màquines escurabutxaques de 10 bars de Barcelona.

En un comunicat, la policia autonòmica ha precisat que la detenció va ser dimarts 5 de desembre i va ser detingut per agents de la comissaria de Sant Andreu.

Al detingut, de nacionalitat albanesa, se li imputen 10 delictes de robatori amb força en establiment i dues temptatives.

El cas es remunta al mes de juliol, quan la policia autonòmica va detectar un increment de robatoris en bars situats als mateixos carrers del districte de Sant Andreu de Barcelona.

Gravat per les càmeres

Diverses càmeres de seguretat dels establiments van gravar com un lladre forçava les màquines escurabutxaques quan els bars estaven tancats.

Notícies relacionades

Els Mossos creuen que el sospitós visitava prèviament els bars on volia entrar quan estaven oberts per inspeccionar el local, i que el seu mètode en els robatoris consistia a arrencar les tapes de les màquines escurabutxaques i emportar-se'n la recaptació, uns 500 euros per local, aproximadament.

Els investigadors no descarten que el detingut, que ara està en llibertat amb càrrecs, després d'haver passat dijous a disposició judicial, pogués haver comès altres delictes similars fora del districte de Sant Andreu.