ACCIÓ PROVOCATIVA

Protesta animalista contra els abrics de pells al cor de Barcelona

Algunes desenes d'activistes posen despullats i ensangonats al passeig de Gràcia

Un grup d’activistes protesten despullats a Barcelona contra l’ús de pells d’animals. / EFE / ANDREU DALMAU / VÍDEO: ATLAS

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

"Ens hem posat en la pell dels animals, representant una escena que es repeteix en totes les granges de la indústria pelletera, on els animals són brutalment assassinats". Això ha sigut, segons Leticia Olivares, portaveu d'Animanaturalis, el que un centenar d'activistes han volgut representar diumenge al matí despullats i tacats amb pintura vermella a la cantonada del passeig de Gràcia amb la Gran Via, a Barcelona.

Notícies relacionades

Aquesta és un protesta que reapareix de tant en tant als carrers de les ciutats. Segons Olivares, és necessari perquè no s'oblidi que per fer un sol abric de pell és necessari escorxar "300 xinxilles, o 70 guineus, o 30 conills". Que se sàpiguen i que recordin aquestes xifres és imprescindible per evitar que la gent segueixi comprant abrics de pells, afegeix.

En la protesta han participat algunes desenes de persones, amuntegades a terra com animals de granja després de ser morts. 'No et posis la seva pell, posa't en la seva pell', han exhibit com a eslògan.

Temes:

Animals