gastronomia

Receptes per a la castanyada a tots els mercats de Barcelona

Còctel de magrana.

Còctel de magrana.

1
Es llegeix en minuts

Truita agredolça amb mel, vinagre de sidra, ceba escalunya i bolets. Pastís de castanya triturada i daus de codony. I com a estrella del menú, còctel de magrana amb un rajolí de cava rosat i moscatell. Són les tres propostes gastronòmiques per a la nit de la castanyada que ofereixen els majoristes i detallistes de fruites i verdures de Barcelona (AGEM), que han llançat una campanya -Sabors de la tardor- per promocionar els productes propis d'aquesta estació.

Notícies relacionades

La iniciativa arriba a tots els mercats municipals de Barcelona, i a alguns de poblacions limítrofes, que avui i demà distribuiran 30.000 targetes amb unes receptes exclusives d'aquests tres suggeriments culinaris. A la base d'aquestes receptes hi ha productes propis de la tardor, que aquesta temporada, a més a més, es caracteritzen per la seva excel·lent qualitat i uns preus particularment ajustats, especialment les magranes, els caquis i els bolets.

Les targetes seran repartides entre els seus clients pels botiguers de les parades de fruites dels mercats barcelonins. L'objectiu d'aquesta campanya és donar a conèixer les fruites i hortalisses de proximitat aprofitant la celebració de la castanyada.