25è ANIVERSARI D'UNA INICIATIVA SOCIAL a Sant andreu

Trinijove ha ajudat 6.000 joves en situació de risc

L'entitat va néixer per evitar que nois sense formació caiguessin en la marginalitat

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO
BARCELONA

El balanç dels primers 25 anys de vida de l'entitat de suport social Trinijove és important: 6.000 joves en risc d'exclusió han rebut ajuda per superar una situació difícil al llarg d'aquest quart de segle. A això s'hi afegeix el centenar llarg de llocs de treball aconseguits actualment per a aquest grup social. L'aniversari va servir ahir per fer balanç en un acte celebrat a l'antic complex fabril de Fabra i Coats al qual van assistir més de 300 persones.

Trinijove va néixer al barri de Trinitat Vella el 1986 amb l'objectiu d'ajudar joves amb poca formació, sense treball, amb problemes de drogoaddicció o en risc de caure en la marginalitat. La celebració d'ahir a Sant Andreu va concentrar un gran nombre de responsables d'entitats i d'institucions que en aquests 25 anys han col·laborat amb l'associació.

Notícies relacionades

EXEMPLE / La variada representació política, en plena carrera electoral, va mostrar el caràcter unitari del treball realitzat per Trinijove. Al costat del president de la Generalitat, Artur Mas, i del seu predecessor Jordi Pujol, van assistir a l'acte l'exconseller d'Educació socialista, Ernest Maragall, i l'extinent d'alcalde i actual regidor ecosocialista Ricard Gomà. També eren a la gran sala de la Fabra i Coats l'actual conseller

Mas va afirmar que Trinijove va néixer en una època molt difícil i que l'actual també ho és, però va afegir que el treball realitzat fins ara «és una bona base». El president va posar Trinijove com a exemple per saber lluitar contra les males circumstàncies i per donar esperança a la gent que passa dificultats. «La crisi no és res de nou per a l'entitat i per al treball que porta a terme», va manifestar.