COPES SENSE SORTIR, BAR S7T

Quan la barra de bar es desplaça fins a la celebració del client

Carles Bonnin prepara uns còctels en un domicili.

Carles Bonnin prepara uns còctels en un domicili. / francesc casals

1
Es llegeix en minuts

Imaginin-se l'escena: és de nit i un té ganes d'estar entre amics i de prendre unes copes, però li fa mandra sortir de casa, desplaçar-se i, sobretot, haver de tornar a altes hores. O bé té alguna cosa per celebrar però busca intimitat i un territori propi. Aquí és on entra en joc l'equip de Carles Bonnin, amb 12 anys d'experiència com abar mànageri una nova empresa, BCN S7T, que ofereix «molt més que una beguda» a domicili.

El seu negoci proposa servei de cocteleria i bar per a reunions familiars, aperitius, trobades o altres alegries a partir de 10 persones. I no posen peròs a cap escenari, ja sigui la sala d'estar d'una casa, un jardí, un vaixell o un apartament d'estiu. L'objectiu és que l'amfitrió se senti com un convidat, sense estrès, i es pugui entregar a una llarga llista de còctels i combinats, i a un servei de càtering iatrezzocomplementaris, si es vol. I també preparen el mateix per a empreses que celebren algun acte i prefereixen fer-ho lluny de les mirades dels curiosos.

Notícies relacionades

Entre els seus plusos figuren iniciatives com, per exemple, el tast didàctic de gintònics a domicili (amb diverses varietatspremium) o el simple plaer de veure els professionals de la cocteleria en acció en una efímerabarraal mateix pis, armats amb tot l'instrumental necessari. I, evidentment, el plaer d'aixecar-se l'endemà al matí sense castigadores ressaques, perquè l'equip garanteix la gran qualitat de tot el repertori d'ampolles. (bars7tbarcelona.

com). P. C..