THE STROKES, INTERROMPUTS

Una avaria elèctrica a Benicàssim paralitza el FIB durant mitja hora

1
Es llegeix en minuts
EFE / BENICÀSSIM (CASTELLÓ)

Una avaria registrada en una estació elèctrica de Benicàssim ha deixat momentàniament sense llum diverses zones d'aquest municipi i ha afectat, durant prop de mitja hora, el desenvolupament de gran part del festival que se celebra al recinte de concerts situat al costat de la N-340.

Poc després de les 21.30 hores, el subministrament elèctric de tot el recinte ha fallat durant a penes dos segons, però quan ha tornat només han pogut arrencar diversos punts de llum de la zona, establiments de menjar i beguda, i una de les carpes de concerts.

En aquell moment, Albert Hammond Jr, que tot just feia mitja hora que havia començat el seu concert davant de diversos milers de persones a l'Escenari Verd, el principal del FIB i que consumeix més de 200.000 watts de so, ha vist completament interromput el seu recital.

Quan s'ha recuperat l'energia en aquella zona del recinte, el guitarrista del grup novaiorquès The Strokes només ha pogut executar dos temes davant de les indicacions de l'organització, que ha sortit a l'escenari per explicar al públic què ha passat.

A l'altra part del recinte, només el noruec Sondre Lerche ha pogut continuar el seu recital al Vodafone FIB Club, ja que els brasilers Cansei, que havien despertat una gran expectació a la carpa Fiberfib.com, també s'han vist perjudicats per l'avaria elèctrica i no han aconseguit arrencar el seu espectacle.

The Magic Numbers, il·luminats

Notícies relacionades

Mentrestant, els milers defibersque pràcticament omplen aquesta nit els 100.000 metres quadrats de recinte aprofitaven l'última llum del dia per sopar i descansar, disseminats per zones verdes i exteriors dels escenaris.

A les deu de la nit, els anglesos The Magic Numbers han arrencat el seu concert a l'Escenari Verd amb total normalitat i el subministrament elèctric s'ha aconseguit recuperar a pràcticament tot el recinte, segons l'organització gràcies, inicialment, als generadors d'emergència amb què compta aquest festival.