FUTBOL

Lamine Yamal, la perla del planter del Barça, queda fora de la convocatòria de la selecció sub-17 per un acte d’indisciplina

El seleccionador de la sub-17, Julen Guerrero, prescindeix del davanter per disputar la ronda èlit del Campionat d’Europa

Lamine Yamal, la perla del planter del Barça, queda fora de la convocatòria de la selecció sub-17 per un acte d’indisciplina
1
Es llegeix en minuts

Lamine Yamal, el millor talent del planter blaugrana, no disputarà la ronda èlit del Campionat d’Europa amb la selecció espanyola sub-17 per un acte d’indisciplina en l’anterior convocatòria.

El seleccionador de la sub-17, Julen Guerrero, ha decidit prescindir del jove de 15 anys, igual que Jesús Fortea (Reial Madrid) i David Muñoz (Atlètic). Els tres han quedat fora de la llista de 20 de convocats per disputar la ronda èlit del Campionat d’Europa a l’incomplir les normes de convivència durant la concentració passada a Algarve, Portugal.

No es coneixen específicament les infraccions dels tres jugadors. No obstant, la Federació ja ha informat al Barça del succeït i el club blaugrana sancionarà el seu futbolista.

Segons fonts pròximes al vestidor de la sub-17, el futbolista d’origen marroquí i equatoguineà està molest amb la decisió i es planteja un nou futur representant el Marroc.

Moltes esperances posades en ell

Lamine Yamal és la gran perla de la Masia. El jove de 15 anys ha entrenat ja diverses vegades amb el primer equip i ha debutat amb la selecció espanyola sub-19. Lamine Yamal acaba de firmar amb el superagent Jorge Mendes i ha abandonat el que tenia fins ara, Iván de la Peña.

Notícies relacionades

Al Barça hi ha grans esperances dipositades en ell i ja han començat les negociacions per renovar-lo. S’han arribat a escoltar certes comparacions del jove amb Leo Messi. Tot i així, des d’Ansu Fati cap jugador ha desencadenat tantes expectatives com Lamine Yamal al planter blaugrana.

No obstant, el club també adverteix que el jugador procedeix d’un entorn complicat i recalquen la importància de la formació fora del terreny de joc.