BALDE, TITULAR

Les claus de les alineacions del Madrid-Barça: Xavi aposta pels ‘4 centrecampistes’

Les claus de les alineacions del Madrid-Barça: Xavi aposta pels ‘4 centrecampistes’

@rfef

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Xavi repeteix fórmula del Metropolitano

1.- De nou, el quadrat. Xavi ha decidit repetir la fórmula que va fer servir al Metropolitano apostant per Busquets, Frenkie de Jong, Pedri i Gavi. És la idea per la qual ha optat el tècnic per enfrontar-se al Madrid a la final de la Supercopa.

2.- Balde per Jordi Alba. Xavi canvia de lateral esquerre apostant per la joventut de Balde, per tant, prescindeix d’un dels capitans del Barça. 

3.- Araujo, lateral dret. Com ja va passar al 0-4 del Bernabéu a la Lliga de la temporada passada, Xavi apel·la a la velocitat del defensa uruguaià per frenar el ràpid i desequilibrant Vinicius. 

hol

Ancelotti omple el mig camp

Notícies relacionades

1.- Camavinga, en lloc de Rodrygo. El tècnic italià ha decidit apostar per un centre del camp amb Kroos, Modric, Valverde i Camavinga. Abandona Ancelotti la fórmula que va fer servir a la semifinal contra el València amb Rodrygo (extrem dret, ara suplent) i Vinicius, que es manté al flanc esquerre.

2.- Defensa gairebé de luxe. El Madrid surt amb Carvajal (lateral dret) i Mendy (lateral esquerra) acompanyant els dos centrals (Militão i Rüdiger), que tenen la missió de pal·liar la baixa d’Alaba a l’eix de la defensa blanca, qüestionada per Ancelotti pel gol que va encaixar del València (era el 2-2 que el va portar a la pròrroga).