FIGURA EN LA LLISTA DEFINITIVA DE 26

L’Uruguai convoca Araujo per al Mundial, malgrat no tenir l’alta mèdica del Barça

L’Uruguai convoca Araujo per al Mundial, malgrat no tenir l’alta mèdica del Barça

@Uruguay

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Ja és oficial. Ronald Araujo ha sigut inclòs en la llista de 26 jugadors de la selecció uruguaiana que participaran en el pròxim Mundial de Qatar-2022. El defensa del Barça no té l’alta mèdica, però ha sigut citat per al torneig per Diego Alonso, el seleccionador ‘charrúa’, que va xerrar els últims dies amb Xavi Hernández, l’entrenador blaugrana, per comunicar-li la seva intenció d’emportar-se el central.

Notícies relacionades

Araujo, precisament, es va lesionar amb l’Uruguai jugant un amistós contra l’Iran. En el primer minut d’aquest partit queia greument lesionat amb una avulsió al tendó de l’adductor llarg de la cama dreta. El defensa va passar pel quiròfan el 28 de setembre a Finlàndia i es va estimar inicialment un període de baixa d’entre tres i quatre mesos.

No han passat ni dos mesos i Araujo ha sigut inclòs en la llista definitiva, on jugadors com Luis Suárez, Godín, Cavani, Martín Cáceres i Muslera participaran en el seu quart Mundial consecutiu. L’Uruguai va quedar integrat al grup H i debutarà contra Corea (24 de novembre), després s’enfrontarà a Portugal (28 novembre) i acabarà la primera fase davant Ghana (2 de desembre).