LA CURSA ELECTORAL BLAUGRANA

Laporta entreveu que el Barça hagi d’anar a jugar a Montjuïc

Laporta entreveu que el Barça hagi d’anar a jugar a Montjuïc
1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Combinar les obres amb l’assistència als partits durant cinc, sis o set anys o escurçar el temps de reconstrucció del Camp Nou a tres anys i inaugurar-lo el 2024, coincidint amb el 125 aniversari de la fundació, i jugar mentrestant a l’estadi de Montjuïc. Aquest serà un dels dilemes als quals s’enfrontarà Joan Laporta quan accedeixi a la presidència (si guanya les eleccions del 7 de març).

Notícies relacionades

Aquesta una de les moltes decisions relacionades amb l’Espai Barça, el projecte més important de l’entitat de les pròximes dècades, sobre el qual hi ha moltes incerteses malgrat que està aprovat per referèndum i està acordat amb totes les institucions oficials. Es dubta fins i tot que el cost del projecte –inicialment estimat en 600 milions, després va ascendir a 715 i l’última xifra estimada que s’ha donat a conèixer és de 825 milions– sigui realment el que es diu. Laporta intueix que ha quedat desfasat.

Els dubtes no s’aclariran fins que la nova junta entri al club i encarregui una ‘due dilligence’ per saber l’estat real del projecte.