El confinament municipal posa en perill les eleccions del Barça

  • Amb les restriccions actuals, només podrien votar a Catalunya els que viuen a Barcelona, Girona, Tarragona, Tortosa i Lleida

  • Reunió decisiva aquest divendres entre el club i el Govern per decidir si es mantenen els comicis el 24 de gener

EPA1663. BARCELONA, 10/03/2020.- Fotografía de archivo realizada el 30 de enero de 2020, que muestra una vista del Camp Nou, en Barcelona, antes del partido de LaLiga entre el Barcelona FC y Leganes. El partido Barcelona-Nápoles, de la Liga de Campeones que se jugará el 18 de marzo en el Camp Nou, se disputará a puerta cerrada como consecuencia de la propagación del coronavirus, según se ha concretado tras una reunión celebrada, este martes, entre representantes de la Generalitat y del FC Barcelona. EFE/ Alejandro García

EPA1663. BARCELONA, 10/03/2020.- Fotografía de archivo realizada el 30 de enero de 2020, que muestra una vista del Camp Nou, en Barcelona, antes del partido de LaLiga entre el Barcelona FC y Leganes. El partido Barcelona-Nápoles, de la Liga de Campeones que se jugará el 18 de marzo en el Camp Nou, se disputará a puerta cerrada como consecuencia de la propagación del coronavirus, según se ha concretado tras una reunión celebrada, este martes, entre representantes de la Generalitat y del FC Barcelona. EFE/ Alejandro García / ALEJANDRO GARCIA (EPA)

1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La pròrroga del confinament municipal posa en perill les eleccions del Barça. La Generalitat ha ampliat una setmana més les restriccions derivades per la Covid. Si el Govern i el club no acorden que hi hagi un salconduit especial per als socis, només hi podrien votar els que visquin en un dels cinc punts habilitats pel club a Catalunya.

El confinament municipal actual impediria, per exemple, que els veïns de l’Hospitalet podrien travessar el carrer Riera Blanca per anar al Camp Nou. 

Notícies relacionades

Aquest divendres, el mateix dia en què es podria decretar l’ajornament de les eleccions catalanes, hi haurà una reunió entre representants del Barça i del Procicat per decidir si finalment es poden celebrar els comicis. Joan Laporta no vol sentir a parlar de postergar la cita amb les urnes, mentre que Víctor Font, Toni Freixa i Emili Rousaud (que ha caigut de la cursa electoral) s’han mostrat partidaris de posposar-les si no es pot garantir el dret de participació i la seguretat sanitària dels socis.

La gestora que presideix Carles Tusquets va fixar cinc punts de votació a Catalunya (Camp Nou-Barcelona, Girona, Tarragona, Tortosa i Lleida) i cinc més, a Madrid, València, Sevilla, Palma i Andorra.

Temes:

Barça