LA CURSA CAP AL CAMP NOU

Candidats de les eleccions del Barça 2021 i firmes vàlides

  • Laporta suma més firmes que Font i Freixa junts després de la validació

Candidats de les eleccions del Barça 2021 i firmes vàlides
1
Es llegeix en minuts
Roger Pascual
Roger Pascual

Periodista

Especialista en futbol, bàsquet, handbol

Ubicada/t a Barcelona

ver +

A l’espera de si al final el partit per la presidència es disputa el 24 de gener, el Barça ja té alineació definitiva de candidats: Joan Laporta, Víctor Font i Toni Freixa. Emili Rousaud es va retirar de la carrera abans que s’anunciés l’escrutini de les firmes presentades dilluns.

Notícies relacionades

Laporta segueix al capdavant amb més rúbriques que els seus dos rivals junts després que es validessin 9.625 de les 10.272 paperetes que va presentar dilluns. Després del recompte continua tenint més del doble que Font, el segon classificat, que ha vist com la junta electoral donava per bones 4.431 de les 4.713 firmes presentades. Freixa ha passat per un centenar de rúbriques el mínim necessari, fixat en 2.257, a l’autentificar-ne 2.634 de les 2.822 aportades. Font és el que ha tingut un percentatge menor de nul·les (5,98%) davant el 6,29% de Laporta i el 6,66% de Freixa.

Els tres candidats se citaran aquest divendres a la tarda amb Carles Tusquets, després que aquest es reuneixi amb el Govern, per calibrar la decisió que es prendrà sobre els comicis i per consensuar decisions de mercat. Si el Govern i el club no acorden que hi hagi un justificant especial per als socis, tenint en compte que la Generalitat ja ha dit que no està per la feina, només hi podrien votar els que viuen en un dels cinc punts habilitats pel club a Catalunya. 

Temes:

Barça