EL FUTUR DEL BRASILER

"No ha canviat res, tot continua igual", diu Bartomeu sobre el cas Neymar

El president del Barça creu que el comunicat del París SG declarant en rebel·lia el jugador no modifica l'escenari

aguasch49000821 barcelona s new brazilian goalkeeper neto  l  listens to the190709133113

aguasch49000821 barcelona s new brazilian goalkeeper neto l listens to the190709133113 / JOSEP LAGO

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

Neymar no s’ha presentat als entrenaments amb el París SG. El club francès està enfadat amb ell, "deplora" la seva actitud i anuncia que prendrà "mesures" perquè s’ha cansat del seu comportament d’estrella. Per al Barça, en canvi, tot continua igual, malgrat que Leonardo, el nou director esportiu, ha admès que hi ha "contactes molt superficials" amb el club blaugrana per explorar un traspàs.

"El que vaig dir divendres passat, no ha canviat res" (Bartomeu)

Notícies relacionades

Tot està, per tant, al quilòmetre 0 d’un estiu llarg i complex en què Neymar continua fent passos per forçar la seva sortida del Parc dels Prínceps, on amb prou feines ha estat dues temporades. "El que vaig dir divendres passat, no ha canviat res", ha declarat Josep Maria Bartomeu, el president blaugrana, en l’acte de presentació de Neto, el segon fitxatge per al tercer projecte de Valverde.

"Tot segueix igual", s’ha limitat a dir el dirigent blaugrana. Tot i que res està igual perquè Neymar ja ha deixat clar que se’n vol anar de França. I el París SG, a diferència del que ha fet amb altres jugadors, també ha deixat clar que li està obrint la porta. El Barça espera i mira. Sap que Neymar se’n vol anar. I sap que, de moment, el PSG no vol vendre si no arriba l’oferta adequada.