"CONTACTES SUPERFICIALS AMB EL BARÇA"

Leonardo: "Neymar pot deixar el PSG si l'oferta convé a tothom"

El nou director esportiu del cub francès obre la porta al brasiler, que s'ha declarat en rebel·lia

zentauroepp47928538 mbappe y neymar190428111916

zentauroepp47928538 mbappe y neymar190428111916 / DAMIEN MEYER

1
Es llegeix en minuts
Marcos López

"Neymar pot deixar el PSG si... Si hi ha una oferta que ens convingui a tots". Leonardo, el nou director esportiu del París SG, ha obert la porta al davanter brasiler si acaba rebent l’oferta que considera justa. Ho ha dit en una entrevista concedida en exclusiva al diari francès ‘Le Parisien’ en la qual també ha admès "contactes superficials" amb el Barça.

Sí que ha parlat Leonardo amb Neymar, però no ha volgut revelar el contingut d’aquestes converses. "Jo no vull explicar tots els detalls de la conversa", ha dit el director esportiu del club parisenc. "He parlat amb el seu entorn. Tothom ho sap tot. La posició és clara per a tots els participants. Com que no hem rebut cap oferta, no hi ha res a discutir", ha afegit.

"No necessitem jugadors que es quedin per fer un favor al club" (Leonardo, director esportiu del PSG)

Notícies relacionades

De moment, són superficials. Però el PSG ja s’ha cansat de l’actitud de Neymar, que no vol tornar a París. "Ell havia de ser aquí i no ha arribat", ha recordat Leonardo. "L’únic que sé és que ell no s’ha presentat el 8 de juliol com havia de fer-ho", ha reiterat l’executiu. "No necessitem jugadors que es quedin per fer un favor al club".

"Només hi ha una cosa que està clara. Ell té contracte de tres anys amb nosaltres", ha dit el director esportiu del PSG. "No hem rebut cap oferta, això és veritat, però sí contactes superficials", ha precisat Leonardo. "¿Del Barça?", el pregunta el periodista de ‘Le Parisien’. "Sí", va respondre l’executiu, i va explicar que "un dossier d’aquesta dimensió no és només una qüestió de sentiments sinó que és una qüestió financera".