ADEU CONFIRMAT A 'LA ROJA'

Piqué confirma que es retira de la selecció espanyola

El central del Barça explica que Luis Enrique li va trucar per preguntar-li si comptava amb ell però que la seva decisió és ferma

undefined44628102 gerard pique180811194556

undefined44628102 gerard pique180811194556 / SPORT

1
Es llegeix en minuts
Raúl Paniagua

Gerard Piqué no tornarà a defensar la samarreta d’Espanya. El central del Barça ha assegurat aquest dissabte a Sant Joan Despí, en la roda de premsa prèvia a la Supercopa d’Espanya d’aquest diumenge contra el Sevilla a Tànger, que no farà marxa enrere en la seva decisió de deixar de jugar en la selecció ni tan sols amb Luis Enrique.

"Vaig parlar amb ell fa una setmana", ha explicat el jugador amb naturalitat. "Em va trucar, li vaig dir que la decisió estava presa, meditada des de fa temps. Va ser una etapa molt bonica, em vull centrar en el Barça, em queden anys aquí i a disfrutar moltíssim. Va ser bonic guanyar Mundial i Eurocopa, però ja va passar".

La polèmica de les mànigues

Notícies relacionades

Piqué va anunciar que deixaria la selecció "després del Mundial de Rússia" a l’octubre del 2016, en una zona mixta després d’un partit contra Albània en el qual hi va haver polèmica a les xarxes socials perquè suposadament s’havia tallat les mànigues de la samarreta perquè tenien la bandera d’Espanya, una cosa que ell mateix es va encarregar de desmentir mostrant les mànigues que havia retallat, sense cap rivet.

Tot i que el jugador va ser rotund en aquell moment, després de l’eliminació d’Espanya  en el Mundial de Rússia no s’havia produït cap declaració del central confirmant aquesta decisió. Aquest dissabte ha confirmat la seva renúncia.