Seguidors de River escupen i insulten Messi a l'aeroport de Tòquio

El jugador, que ha sigut protegit per Mascherano i Luis Enrique en aquest incident, ha plantat cara als aficionats

1
Es llegeix en minuts
DAVID TORRAS / YOKOHAMA

Abans d'abandonar el Japó, i després de conquistar el Mundial de clubs amb el Barcelona, Leo Messi ha patit un inesperat incident a la terminal de l'aeroport internacional de Narita (Tòquio) quan estava fent el control de passaports. El davanter del Barcelona ha sigut insultat per aficionats de River Plate que eren a la terminal. No només això. També li han escopit. I Messi s'ha encarat, gairebé de manera immediata, a aquests aficionats argentins que li han faltat al respecte. Però també de forma immediata han aparegut tant Mascherano com Luis Enrique per controlar la situació i que no empitjorés.

Messi, que sol portar un membre de seguretat personal, posat pel Barcelona, s'ha dirigit després a l'avió camí de Barcelona per començar les vacances de Nadalenques, que es prolongaran fins al pròxim 27 de desembre. L'estrella argentina, acompanyada també en tot moment per Luis Suárez, ha volgut treure importància a aquest incident que ha enterbolit els grans moments de felicitat que va viure sobre la gespa de l'estadi de Yokohama.

Notícies relacionades

Curiosament, així que va acabar la final, en què va marcar el primer gol del Barça, Messi va transmetre el seu missatge d'entusiasme per les xarxes socials: "El títol mundial d'avui és la millor manera d'acabar aquest any. L'equip, els seguidors que han viatjat, l'ambient... ¡Tot ha sigut de 10!", va escriure el davanter blaugrana al seu compte de Facebook. "També ha sigut molt bonic tornar a veure un equip argentí en una final mundial", havia afegit Messi en referència a la presència de River.