Luis Enrique: "Messi no s'aguantava dret i volia jugar"

El tècnic exalça la capacitat de lideratge de l'estrella argentina i el Barça per guanyar "amb un estil atractiu"

Roda de premsa de Luis Enrique. / ATLAS / EFE

Roda de premsa de Luis Enrique.
Football Soccer - River Plate v FC Barcelona - FIFA Club World Cup Final - International Stadium Yokohama, Yokohama - 20/12/15

/

1
Es llegeix en minuts
DAVID TORRAS / YOKOHAMA

"La fam de guanyar de Messi és un exemple. És un líder, és el nostre jugador de referència, és el nostre millor jugador. No s'aguantava dret i volia jugar la semifinal. El lideratge es demostra amb aquestes coses". Luis Enrique, l'entrenador del Barcelona, ha volgut exalçar el compromís de l'estrella argentina, que es va perdre el duel amb el Guangzhou pel còlic nefrític que va patir. Però la final no se la volia perdre per res del món. I no se la va perdre. Va jugar, va marcar un magnífic gol, el 0-1, i va liderar el Barça cap a la conquesta del Mundial de clubs.

"Guanyes títol i ho fas amb aquest estil Barça. No es pot demanar més. A aquest nivell que hem jugat, és difícil per a qualsevol equip", ha comentat l'entrenador asturià. "El Barça està per davant dels altres equips. Seguim invertint a ser un equip atractiu per a qualsevol aficionat a aquest esport meravellós que és el futbol", ha dit després Luis Enrique. "Tenim ganes de tornar a Barcelona, passar unes bones festes nadalenques amb la família i pensar després que el dia 30 hi ha un altre partit... I que segueixi la festa".