LA FESTA DEL TRIPLET

Torna a veure completa la final de Champions de Berlín

Reviu l'emoció de la victòria del Barça davant el Juventus amb els gols de Rakitic, Suárez i Neymar

Rakitic marca el gol que va situar el 0-1 en la final de Champions davant el Juventus. / AP / MARTIN MEISSNER

Luis Suarez marca el segon gol blaugrana davant el Juventus.
Neymar situa l’1-3 definitiu al Juventus-Barça de la final de Champions.

/

1

Els aficionats del Barça i els amants del futbol en general poden tornar a disfrutar de l'emoció de la victòria blaugrana davant el Juventus a la final de Champions de Berlín des d'ara mateix. TV-3 ha editat dos vídeos, un de la primera part del partit i un altre de la segona, que permeten tornar a veure, sencera, la final de dissabte.

La primera part del Juventus-Barça va tenir el seu màxim moment d'emoció amb el gol de Rakitic, que va situar el 0-1 al marcador (minut 7'45'' del vídeo), i així es va arribar al descans.

A la segona part, els gols els van fer Morata (minut 10 del vídeo), que va aconseguir l'empat per a la Juve i va augmentar els nervis entre l'afició blaugrana, Luis Suárez (minut 23'30''), que va portar l'1-2 al marcador, i Neymar (minut 52'2''), que va situar l'1-3 definitiu del partit.

I aquí va començar la festa de la Champions i del triplet.