LA CHAMPIONS DE BERLÍN

L'àlbum i la samarreta del triplet, amb EL PERIÓDICO

La peça commemorativa serà als quioscos des de demà per 7,95 euros, i el llibre, des de dijous, per 1,95 euros

1
Es llegeix en minuts

El triplet del Barça, el segon de la història del club després del conquistat amb Pep Guardiola el 2009, es mereix un record especial. L'equip de Luis Enrique ha completat una temporada espectacular i tots els aficionats que ho desitgin podran tenir un doble record de la proesa culer: un àlbum de fotos amb els millors moments del curs i una samarreta commemorativa.

Notícies relacionades

La peça, impulsada per EL PERIÓDICO i l''Sport', es podrà adquirir a partir de demà als quioscos de tot Catalunya per 7,95 euros sense cupons, independentment de comprar o no qualsevol dels dos diaris. La samarreta mostra a la part del davant un contundent 'Tricampions', que es concreta a la del darrere amb el nom de les tres competicions ('Copa, Lliga, Champions'), i l'any de la temporada, la 2014-2015, en què s'ha aconseguit el segon triplet. La samarreta està disponible en dues talles, la M i la XL, i es podrà adquirir tota la setmana a partir de demà.

MOMENTS EXCLUSIUS

Dos dies després, a partir de dijous, estarà disponible als quioscos l'àlbum de la triple celebració, una col·lecció exclusiva d'EL PERIÓDICO amb els moments més destacats del triplet completat a Berlín. El document val 1,95 euros. Els aficionats que ho desitgin poden enviar les seves fotos de la celebració amb el 'hashtag' #ChampionsEPC i podran sortir a l'àlbum.