L'ACTUALITAT BLAUGRANA

Luis Enrique: "Ens obsessiona l'Ajax, la resta no existeix"

"Abans dels canvis pregunto sempre als jugadors, em fio molt del 'feeling' amb ells", diu sobre la no substitució de Messi amb l'Eibar

L’entrenador del Barça explica per què no va substituir Messi contra l’Eibar. / ATLAS / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / SANT JOAN DESPÍ

"El partit important és el de l'Ajax. Aquest és el que ens obsessiona, la resta no existeix. Els jugadors saben que és un partit molt important a la Champions". Només començar la roda de premsa d'aquest dilluns, Luis Enrique, l'entrenador del Barça, ha aparcat qualsevol referència al clàssic amb el Madrid de dissabte, obligat com està l'equip a guanyar els holandesos aquest dimarts per no complicar-se la vida a la Lliga de Campions.

L'equip blaugrana ha jugat dos partits en aquesta competició: una victòria amb l'Apoel i una derrota amb el París Saint Germain. "L'Ajax és l'important, la resta està per veure", ha recalcat el tècnic asturià, que ha explicat que l'absència de Busquets amb l'Eibar va ser "una decisió tècnica" i que ja està en condicions de jugar a la Champions.

Notícies relacionades

Sobre el Madrid, poques pistes. "En el clàssic serem fidels al que ha estat sempre el Barça. ¿L'alineació? Primer l'hi diré a Carlo Ancelotti... i a veure si ell m'explica la seva. ¿Si hi haurà canvi de sistema? També l'hi diré a ell. Però si ell em diu el que farà. Així es demostrarà que hi ha una gran complicitat", ha ironitzat Luis Enrique, preocupat només del duel europeu. "No tinc cap dubte dels meus jugadors. Ni en tindré, independentment del resultat amb l'Ajax. Ni en tindré a Madrid", ha reiterat.

Una decisió amb múltiples interpretacions

Sobre la seva decisió de no canviar Messi dissabte passat en el partit amb l'Eibar (3-0), ha estat contundent: "Abans dels canvis sempre pregunto als jugadors i després prenem decisions, ja va passar amb Leo, amb Andrés, amb Neymar... I més si és un tercer canvi", ha explicat. "Em fio molt del 'feeling' amb els jugadors, em fio molt de la meva relació amb ells. Els fets els interpreta cada u com vol. Jo seguiré fent el mateix. No entraré en aquest joc", ha afegit, cansat de rebre fins a tres preguntes sobre la mateixa qüestió. "Ho tenim en compte tot, fins i tot qui s'ensuma alguna cosa. ¿Les interpretacions? Barra lliure... Ja ho he explicat dues vegades, una tercera...", ha dit.