L'ACTUALITAT BLAUGRANA

Neymar: "Em sento més a casa, més útil"

"No em va molestar que em traguessin a mi i no a Messi, sóc fan de Leo", diu sobre la seva substitució davant l'Eibar

El davanter brasiler afirma que Suárez "és un crac" i que està "impressionat per com s'entrena cada dia"

El davanter del Barça es mostra convençut que el seu període d’adaptació s’ha acabat. / ATLAS / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / SANT JOAN DESPÍ

Hi ha un nou Neymar. I no pels gols que ha fet a la Lliga amb el Barça de Luis Enrique, vuit en menys de dos mesos, un menys dels que va marcar amb el Barça de Tata Martino. Hi ha un jugador que s'ha connectat amb Messi, a qui admira --"no em va molestar que em tragués a mi i no a ell, sóc fan de Leo, és el millor, està fent història, no n'he vist mai cap altre com ell", ha assegurat aquest dilluns--, sinó perquè ha entès el joc de l'equip.

Luis Enrique l'ha acostat a l'àrea, ell respon amb gols i Messi també està content. "No sé si és una nova versió de Neymar. Però em sento més a casa, més útil, més feliç en tot", ha declarat el davanter brasiler a la roda de premsa prèvia al partit contra l'Ajax d'aquest dimarts al Camp Nou, corresponent a la fase de grups de la Champions.

Trident de luxe

Notícies relacionades

Ha començat parlant en castellà --així ha estat la primera resposta--, però després ha recorregut al portuguès. Encara no se sent còmode amb l'idioma. Al camp, sí. I ara, amb Luis Suárez a punt de debutar --potser en el clàssic del Bernabéu--, encara més. "Suárez és un crac, m'impressiona com s'entrena cada dia, és un dels millors davanters del món, ens ajudarà molt. Marcarà bastants gols", ha dit Neymar, segur que hi haurà molta connexió entre les tres estrelles de l'atac del Barcelona.

"Ja he oblidat el que va passar l'any passat, el meu pare ja va parlar, ara tot està més tranquil. Em sento més a casa", ha reiterat l'exjugador del Santos. "Tot és clau, l'entrenador, la meva entesa amb Leo, el període d'adaptació que s'ha acabat. No és que m'hagi tret un pes de sobre, és que em sento millor. Estic a casa. M'estan passant moltes coses bones", ha dit.