L'ACTUALITAT BLAUGRANA

Luis Suárez: "Encara que al camp no ho sembli, sóc molt tranquil i tímid"

"El suport de la gent m'ajuda a seguir entrenant-me", diu el davanter blaugrana en una entrevista amb Barça TV

El davanter uruguaià es mostra molt content del suport rebut a Barcelona, una ciutat amb la qual comparteix molts vincles. / FC BARCELONA

1
Es llegeix en minuts

Assumit ja el càstig de la FIFA i assimilades les emocions viscudes el dia de la seva presentacióLuis Suárez ha despullat la seva intimitat en una conversa amb Barça TV (dijous 21, 20.15 i 23.15 hores). "Encara que al camp no ho sembli, sóc molt tranquil, molt tímid, hi ha moltes coses que em fan vergonya", diu el davanter uruguaià, que assegura que des de molt jove és aficionat al Barça. "Disfrutava molt amb el Barcelona, de l'ambient i l'estadi cada vegada que podia venir. Les primeres vegades, fins i tot em comprava motxilles del Barcelona", explica el jugador.  

En la seva primera entrevista després del seu fitxatge, Suárez es mostra molt satisfet i emocionat per la rebuda i el suport de l'afició. "És una recompensa que m'ajuda a seguir entrenant-me dia a dia per després compensar-los al terreny de joc", comenta el davanter, que va debutar al Gamper (va jugar 15 minuts) però no podrà disputar cap partit oficial fins a finals d'octubre, quan expiren els quatres mesos d'inhabilitació. En aquest temps es perdrà vuit partits de la Lliga tres de la fase de grups de la Champions, però el Tribunal d'Arbitratge Esportiu li ha permès unir-se als entrenaments.

Notícies relacionades

"El resultat [del TAS] m'ha donat la possibilitat de tornar-me a entrenar, de sentir-me futbolista, d'estar amb els companys i conviure en el dia a dia", subratlla el dorsal 9, que reforçarà una de les línies més potents de l'equip de Luis Enrique, la davantera, sobretot per la seva polivalència. "No sóc un davanter estàtic. He jugat en totes les posicions de l'atac, no em quedo quiet", explica.

També es defineix com un home familiar, que els dies lliures prefereix quedar-se amb la seva dona i els seus dos fills a casa. "Com tots, a casa no manem. No manem gens, acotem el cap i diem a tot que sí", diu fent broma.