Tres dies després

Nou dispositiu de la Guàrdia Urbana de Badalona contra la venda ambulant

Nou dispositiu de la Guàrdia Urbana de Badalona contra la venda ambulant

AJUNTAMENT DE BADALONA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tres dies després de desallotjar els manters que cada cap de setmana s’instal·laven a l’avinguda de Mònaco del barri de Puigfred, la Guàrdia Urbana de Badalona ha tornat a intervenir aquest dimarts contra la venda ambulant il·legal a la ciutat. En aquesta ocasió, l’actuació policial ha tingut lloc als barris d’Artigues i el Remei, contigus al terme municipal de Sant Adrià de Besòs.

Segons informa l’Ajuntament, 11 agents de la policia local, recolzats per quatre cotxes patrulla i una furgoneta, han desallotjat més de 60 venedors, que s’instal·laven cada dimarts a l’avinguda Joan XXIII, a Artigues (on també ha intervingut el cos de Mossos d’Esquadra), i al carrer de la Primavera, al Remei. En cap de les dues intervencions s’ha produït cap ferit ni tampoc cap detingut. Principalment, s’ha decomissat roba, calçat, joguines i complements com cinturons i carteres.

Vigilància constant

Notícies relacionades

El regidor de l’Àrea de Seguretat, Juan Manuel Ruiz, ha assegurat que aquests dispositius es portaran a terme «de manera periòdica» per assegurar que els comerciants d’aquestes zones «no tinguin competència deslleial». «Vull felicitar tots els agents que han participat en el dispositiu i als serveis de neteja perquè amb la seva professionalitat fan de Badalona una ciutat més segura i neta», ha sentenciat el regidor popular.

Més notícies de Badalona en l’edició local d’EL PERIÓDICO