Venda ambulant

Albiol envia la Guàrdia Urbana de Badalona a desallotjar els manters al barri de Puigfred

Albiol envia la Guàrdia Urbana de Badalona a desallotjar els manters al barri de Puigfred

GUÀRDIA URBANA DE BADALONA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Operació policial contra la venda ambulant al badaloní barri de Puigfred de Badalona, contigu amb Santa Coloma de Gramenet.

Una quinzena d’agents, alguns d’uniformats i altres de paisà, van desallotjar una trentena de manters, que se situaven cada cap de setmana entre l’avinguda de Mònaco i el carrer de Verdi. En el dispositiu es van decomissar sobretot peces de roba esportiva, roba interior, calçat esportiu i complements. Tot el material intervingut va ser traslladat a la comissaria de la Guàrdia Urbana de Badalona. En l’operació hi van participar quatre cotxes patrulla i una furgoneta.

Al finalitzar l’actuació, un equip de neteja de l’ajuntament va retirar la resta de papers i cartrons que havien quedat a la via pública.

L’acció va durar poc més de 15 minuts i, més enllà d’algunes carreres o forcejaments entre agents i venedors, es va saldar sense ferits ni detinguts. Segons la policia, la presència dels manters generava moltes molèsties als veïns i comerciants del barri, un extrem que corrobora l’alcalde de Badalona, Xavier García Albiol, que va informar de l’operació a través de les xarxes socials, i va felicitar els cossos policials i de neteja.

Notícies relacionades

El regidor de l’Àrea de Seguretat Social de l’Ajuntament de Badalona, Juan Manuel Ruiz, ha assegurat que el govern municipal «combatrà amb totes les eines» la venda ambulant il·legal i de productes majoritàriament falsificats. «Són un frau per als compradors i un greuge per als comerciants i per a la ciutadania que paga els seus impostos», ha apuntat Ruiz.

Més notícies de Badalona en l’edició local d’EL PERIÓDICO