Copa del Rei de bàsquet

El Ministeri multa l’Ajuntament de Badalona per la instal·lació d’unes lletres al passeig marítim

Són les grafies que formen el nom del municipi i que l’anterior consistori va instal·lar per commemorar la celebració de la final Copa del Rei de bàsquet

La final de la Copa del Rei de bàsquet va aportar a Badalona 15,6 milions d’euros

El Ministeri multa l’Ajuntament de Badalona per la instal·lació d’unes lletres al passeig marítim

AJUNTAMENT DE BADALONA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’actual Ajuntament de Badalona, comandat per Xavier García Albiol, haurà d’abonar una multa de 18.000 euros per la instal·lació, sense disposar del permís pertinent, d’unes lletres al passeig marítim al març, quan encara era alcalde Rubén Guijarro (PSC).

Es tracta d’unes lletres que formen el nom del municipi i que l’anterior executiu local va instal·lar per commemorar la celebració de la final Copa del Rei de bàsquet. Al tractar-se d’una zona de domini públic maritimoterrestre, el Ministeri per a la Transició Ecològica n’és l’autoritat competent i, segons informa l’ajuntament, no havia autoritzat la instal·lació de les grafies.

En la resolució de l’expedient sancionador, a més d’imposar-se una sanció econòmica que augmenta cada dia 200 euros –comptant des del 6 d’abril, moment en què els inspectors van certificar la seva instal·lació–, també obliga a retirar-les en un termini màxim de 10 dies.

Notícies relacionades

«L’anterior govern municipal estava més preocupat de fer campanya que de gestionar els recursos de tots els veïns, i ara hem de pagar entre tots la seva negligència», ha comentat l’alcalde Albiol.

Llegeix totes les notícies de Badalona a EL PERIÓDICO Badalona.