Un èxit de Nova York a Tòquio

El Teatre Margarida Xirgu de Badalona reconstrueix la «increïble» vida de l’artista Maija Isola

  • Va revolucionar el món del disseny tèxtil durant els anys 50 i 60 amb uns estampats florals que es convertirien en un èxit global

El Teatre Margarida Xirgu de Badalona reconstrueix la «increïble» vida de l’artista Maija Isola

Ayuntamiento de Badalona

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La cineasta Leena Kilpeläinen reconstrueix en el Teatre Margarida Xirgu de Badalona (Barcelonès) la «increïble» vida de l’artista finlandesa Maija Isola a través d’un material d’arxiu extraordinari amb fotografies, dibuixos, diaris personals, postals i seqüències d’animació.

Des de l’Ajuntament de Badalona expliquen que Isola va revolucionar el món del disseny tèxtil durant els anys 50 i 60 amb uns estampats florals que es convertirien en un èxit global, de Nova York a Tòquio.

Així, segueixen des del consistori, el resultat final de l’obra ‘Maija Isola. Ella, el color i la forma’ constitueix «un viatge al món intern d’una dona connectada amb la natura i amb una imaginació desbordant».

«Un retrat fascinant de l’autora dels icònics estampats Marimekko, la marca finlandesa de disseny més famosa del món», conclouen.

Notícies relacionades

L’obra, apta per a tots els públics, té una durada d’una hora i 37 minuts i les entrades, per al 18 de gener a les 21 h, es poden reservar per tres euros.

Llegeix totes les notícies de Santa Coloma a EL PERIÓDICO Santa Coloma