VUIT FERITS LLEUS

Tretze persones intoxicades per inhalació de fum en l'incendi d'una empresa de pintures de Sant Adrià de Besòs

Els bombers ja han apagat el foc que s'havia declarat aquest divendres a les 7 del matí

foto 3579827

foto 3579827

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit l’incendi en una nau d’una empresa de pintures a Sant Adrià de Besòs (Barcelona) que s’ha declarat aquest divendres al matí. 

L’avís es va produir a les 7. 27 h i s’han activat vuit vehicles dels Bombers de la Generalitat i cinc més dels de Barcelona per ajudar en les tasques d’extinció. 

Els treballadors han sigut desallotjats de la nau i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) ha atès 13 persones per inhalació de fum. Vuit dels atesos han sigut traslladats a l’hospital, tots ferits lleus. 

Els Bombers ja s’han retirat del servei després de revisar la nau afectada i la del costat. La columna de fum ha sigut visible des de diversos punts a primera hora del matí.

Notícies relacionades

Dues persones de les ateses pel SEM han sigut traslladades a l’Hospital del Mar, a Barcelona; una a l’Hospital Germans Trias i Pujol, a Badalona; tres a l’Hospital de l’Esperit Sant Sant, a Santa Coloma de Gramenet, i dues a l’Hospital Municipal de Badalona. Tots els ferits són lleus per inhalació de fum.

Més notícies de Santa Coloma i Santa Coloma Badalona