INSTAL·LACIÓ DE DESFIBRIL·LADORS

Els camps de futbol i els poliesportius de Badalona ja estan 'cardioprotegits'

La ciutat completa la instal·lació de desfibril·ladors automàtics als poliesportius de Montigalà i dels Països Catalans i als camps de futbol de Lloreda, Pere Gol i Pomar

desfibrilalador

desfibrilalador

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Badalona ha completat la instal·lació de desfibril·ladors automàtics a tots els poliesportius i camps de futbol municipals. Els poliesportius de Montigalà i dels Països Catalans i els camps de futbol de Lloreda, Pere Gol i Pomar han sigut els últims de convertir-se en “instal·lacions cardioprotegides” i s’ha completat la segona fase per aconseguir que Badalona sigui una ciutat preparada en aquest aspecte.

Amb la incorporació dels nous desfibril·ladors en aquestes cinc instal·lacions esportives, aquest equipament de cardioprotecció ja es troba a tots els poliesportius, els camps de futbol municipals, la piscina municipal Mireia Belmonte i a les pistes d’atletisme Paco Águila. D’aquesta manera, l’Ajuntament de Badalona ha dotat de desfibril·ladors les instal·lacions esportives que, generalment, acullen un nombre d’usuaris més elevat.

També s’ha dotat de desfibril·ladors automàtics els sis mercats municipals i totes les farmàcies de la ciutat.

L’alcalde de Badalona, Àlex Pastor ha destacat que “s’estan fent passos en la bona direcció per aconseguir ser una ciutat totalment cardioprotegida”. “Aquest govern –ha manifestat Pastor– ha completat la instal·lació de DEAs a tots els poliesportius i camps de futbol de la ciutat, una fita important per a l’esport i la salut". L’alcalde ha recordat que "amb gestos com aquests es poden salvar vides, com va passar al desembre durant un partit de bàsquet. És tan important tenir desfibril·ladors com la formació al personal municipal per utilitzar-los, tasca que s’està desenvolupant des de Protecció Civil d’una manera exemplar".

L’empresa Neosalus ha sigut l’adjudicatària de la instal·lació dels desfibril·ladors. Així mateix, el projecte de Badalona Ciutat Cardioprotegida també inclou la formació en l’ús de desfibril·ladors de les persones responsables de les instal·lacions.

Notícies relacionades

Finalment, aquests aparells s’afegeixen als que ja s’han instal·lat als següents equipaments esportius municipals: les pistes d’atletisme Paco Águila; el poliesportiu de Casagemes, de Llefià, de Bufalà i de la Plana; el complex esportiu Can Cabanyes; la piscina municipal Mireia Belmonte; el camp de futbol de Bufalà i el de Llefià; l’Estadi Municipal de Badalona, i el camp de futbol de Badalona Sud.

Més notícies de Badalona