L'Ajuntament de Badalona aposta per assumir la construcció d'una nova pista poliesportiva

La pista poliesportiva se situaria a l'antiga fàbrica Jumberca i serviria per desbloquejar el nou institut de Canyadó

1
Es llegeix en minuts

L'Ajuntament de Badalona ha traslladat a la Generalitat de Catalunya la proposta de fer-se càrrec de la construcció d'una pista poliesportiva que s'ubicaria a l'espai de l'antiga fàbrica Jumberca. La construcció serviria per desbloquejar la construcció del nou institut de Badalona, situat al barri de Canyadó. Aquest centre començarà la seva activitat el curs 2017-2018 amb dues línies d'ESO.

La quarta tinenta d'alcalde i regidora de l'àmbit de Badalona Educadora, Laia Sabater, ha fet la proposta aquesta setmana en el transcurs d'una reunió amb la directora de Serveis Territorials de Barcelona Comarques del Departament d'Educació de la Generalitat, Lluïsa Nicolau.

La proposta de l'Ajuntament preveu la firma d'un conveni per part de les dues administracions per permetre que l'equipament esportiu, fora de l'horari lectiu del nou institut, pugui seguir donant servei com a espai esportiu a la ciutat.

Laia Sabater ha manifestat que “amb aquesta proposta que hem traslladat a la Generalitat volem donar un impuls a la construcció del nou institut en aquesta zona perquè és molt necessari”. La regidora de Badalona Educadora ha afegit que “tal com s'ha pogut veure en les preinscripcions, els dos grups que s'han ofert han quedat plens”.

Notícies relacionades

El nou institut de Badalona començarà el curs 2017-2018 amb dues línies d'ESO, que s'ubicaran, provisionalment, dins de l'actual edifici de l'escola Lola Anglada, amb la previsió que, tan aviat com sigui possible, es traslladin als mòduls que s'instal·laran als terrenys de Jumberca destinats a equipaments educatius.

Més notícies de Badalona