Cultura

El IX Festival de Circ de Terrassa obre amb un espectacle de persones amb discapacitats funcionals

'Mur' pretén demostrar que les barreres emocionals i socials d'aquest col·lectiu són prejudicis

Presentació del IX Festival de Circ de Terrassa. 

Presentació del IX Festival de Circ de Terrassa. 

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / TERRASSA

El IX Festival de Circ de Terrassa, que començarà aquest diumenge al Centre Cultural i s'allargarà fins al dia 7 de setembre, obrirà amb un espectacle en el qual participaran persones amb diferents discapacitats funcionals.

Es tracta de 'Mur', una representació que pretén demostrar que les barreres emocionals i socials d'aquest col·lectiu són prejudicis, amb la recreació d'un mur fet a força de galledes i que s'ensorra per reconstruir-ho, segons ha informat l'equipament cultural aquest divendres en un comunicat.

L'obra està dirigida per Nacho Flores i compta amb el fundador de la banda Ojos de Brujo, Ramón Giménez, a l'apartat musical, a més de la companyia CircCirc Bombeta, l'acròbata Alberto Munilla i l'il·luminador Xavi Valls, que ha col·laborat amb artistes com Jordi Savall i Buenavista Social Club, entre d'altres.

'Mur' donarà el tret de sortida a la novena edició del Festival de Circ de Terrassa, que també comptarà amb exposicions, cinema, animacions i música, entre d'altres, en diferents punts de la població.

Notícies relacionades

Prop d'una desena de companyies participaran en l'esdeveniment i l'acte final, el dia 7, es concentraran artistes de diverses disciplines de Finlàndia, Brasil, Suïssa i Espanya.

Més notícies de Terrassa