TENNIS

Muguruza perd amb Keys en semifinals de Stanford

La campiona de Wimbledon està satisfeta de l'inici de la seva gira americana

jcarmengol39573069 garbine muguruza  of spain  serves to madison keys  of the u170806170058

jcarmengol39573069 garbine muguruza of spain serves to madison keys of the u170806170058 / Tony Avelar

1
Es llegeix en minuts

L'espanyola Garbiñe Muguruza es va quedar a les portes de la final del torneig de Stanford (EUA) al caure contra la nord-americana Madison Keys. La flamant guanyadora de Wimbledon va perdre el partit en menys d'una hora per 6-3 i 6-2.

Les dues tennistes s'han enfrontat en tres ocasions, totes amb victòria de la nord-americana. Keys s'enfronta aquest diumenge a la seva compatriota Coco Vandeweghe, que va eliminar la també nord-americana Catherine Bellis per 6-3 i 6-1.

Muguruza va valorar de manera positiva la seva participació en el torneig de Stanford, situat a l'inici de la gira americana, malgrat l'eliminació en semifinals.

Notícies relacionades

Garbiñe Muguruza se'n va de Stanford amb les dues victòries aconseguides en la segona ronda i a quarts de final contra la nord-americana Kayla Day i la croata Ana Konjuh, respectivament, però, sobretot, amb "sensacions positives" en el seu primer compromís des del seu recent èxit a Wimbledon.

"Soc feliç per haver arribat a les semifinals. Al llarg de tota la setmana m'he sentit molt bé, potser davant Keys una mica pitjor, però crec que l'inici de la gira americana ha sigut positiu", va indicar en declaracions recollides a la web de la WTA.