A Porqueres

Els Mossos investiguen qui va posar a un nen una brida al coll que l'asfixiava

La víctima, d'11 anys, va aconseguir arribar a casa i quan la seva mare l'hi va treure es va desmaiar

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per una agressió a un menor en un parc de Porqueres dimecres passat a la tarda, ha informat aquest divendres a Europa Press la policia catalana.

Tres joves amb la cara tapada van abordar al nen d'11 anys quan jugava a bàsquet, le van posar una brida en el coll i l'apretaron fortament, i la víctima va aconseguir arribar a su casa i allà es va desplomar, segons publica 'El Punt Avui'.

Dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) acudieron al lloc alertats perquè el jove estava inconscient però a l'arribar ja estava conscient, i fue traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona; els pares van denunciar els fets a la policia catalana.

zentauroepp24115737 coche mossos171112163337

zentauroepp24115737 coche mossos171112163337

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos han obert una investigació per una agressió a un menor en un parc de Porqueres (Pla de l'Estany) dimecres a la tarda.

Notícies relacionades

Tres nois amb la cara tapada van abordar el nen, d'11 anys, quan jugava a bàsquet, li van posar una brida al coll i la van lligar molt fort, segons publica El Punt Avui. El nen va aconseguir arribar a casa i quan la seva mare l'hi va poder treure el nen es va desmaiar.

Dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) van anar al lloc alertats perquè el nen estava inconscient, però quan hi van arribar ja estava conscient. El nen va ser traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona. Els pares van denunciar els fets a la policia catalana.