DENÚNCIA ALS MOSSOS

Desaparegut un noi de 15 anys a Terrassa

L'adolescent va deixar dissabte la seva nòvia a casa i des d'aleshores no se n'ha sabut res més

kevin

kevin

1
Es llegeix en minuts

Un noi de 15 anys de Terrassa està desaparegut des de dissabte passat, 28 de gener, quan se'l va veure per última vegada, segons ha denunciat la seva família a la policia i a través de les xarxes socials.

La família va presentar la denúncia als Mossos d'Esquadra dilluns després que el noi, Kevin Ballesteros, no donés senyals de vida des de dissabte i no es presentés a l'institut el primer dia de la setmana.

Segons sembla, el noi, que viu al barri de Can Parellada de Terrassa i estudia a l'Institut Can Roca de la ciutat, va deixar dissabte la seva nòvia a casa, que viu al barri de Bon Aire, i des d'aleshores no se n'ha sabut res més.

Notícies relacionades

Segons explica el pare del noi a les xarxes socials, en el moment de la desaparició el noi portava una caçadora blava amb tons verds amb caputxa i no portava arracades, i demana que si algú el veu truqui al 695 72 31 74 o als Mossos.

En aquest sentit, la policia catalana ha confirmat que la família va presentar la denúncia de desaparició dilluns i que la unitat d'investigació del cos treballa des d'aleshores en la seva recerca, sense cap novetat rellevant fins ara.