Cinc morts en una col·lisió frontal entre dos turismes a Àvila

En cada un dels vehicles hi viatjaven tres persones i la sisena està ferida

1
Es llegeix en minuts

Cinc persones han mort i una sisena ha resultat ferida i ha sigut rescatada d'un dels dos vehicles que han col·lisionat frontalment a la carretera N-403 (Àvila-Toledo), a prop d'El Tiemblo (Àvila), segons ha informat a Efe el responsable del parc de bombers d'Àvila, Alfredo Delgado.

El succés ha passat al voltant de les 11.14 hores, a l'altura del quilòmetre 87 de la N-403, entre el municipi avilès d'El Tiemblo i el madrileny de San Martín de Valdeiglesias, a les proximitats dels Toros de Guisando.

Aquestes mateixes fonts han assenyalat que es tracta d'un impacte frontal entre dos turismes en què viatjaven tres persones en cada un d'ells.

Han sigut diverses trucades les que han avisat el Servei d'Emergències 112 de Castella i Lleó sobre una col·lisió entre dos turismes a l'altura del quilòmetre 87 d'aquesta via, amb el resultat de diverses persones ferides, han informat fonts del 112 a la seva web.

Després de tenir notícies del succés, la sala d'operacions del 112 ha avisat la Guàrdia Civil de Trànsit d'Àvila, els Bombers, que han mobilitzat a més els bombers de la Comunitat de Madrid, i Emergències Sanitàries del Servei de Sanitat de Castella i Lleó (Sacyl), que ha enviat una UVI mòbil i una ambulància de suport vital bàsic al lloc de l'accident.

També hi han enviat personal facultatiu del centre de salut d'El Tiemblo, a més d'un helicòpter sanitari, i sol·licitar el suport del Servei d'Urgències Mèdiques (Summa) de la Comunitat de Madrid, que ha dirigit una UVI mòbil cap a la zona del sinistre.

Notícies relacionades

A prop del lloc del succés es registren retencions de vehicles, a causa del succés, que manté tallada part de la carretera, han precisat a Efe conductors que es troben a la zona.

De moment es desconeixen més dades sobre com s'ha desencadenat l'accident.