DETINGUT AQUEST MATÍ

Una dona mor apunyalada pel seu germà a Lugo

1
Es llegeix en minuts
EFE / LUGO

Una veïna de Lugo, C.V.S., de 60 anys, ha perdut la vida aquest matí com a conseqüència de les ganivetades que, suposadament, li ha calvat el seu germà, J.V.S., de 56 anys, al domicili que tots dos compartien amb el seu pare, al número 8 de la Ronda del Carmen.

Segons han confirmat fonts de la investigació, l'autor de l'agressió es troba detingut a la comissaria de policia de Lugo a l'espera de passar a disposició judicial, circumstància que es produirà, gairebé amb tota seguretat, demà, ja que consideren que l'assumpte està "bastant clar".

Aquestes mateixes fonts han assegurat que l'agressor patia trastorns mentals que --sobretot si abandonava la medicació, com sembla que havia passat en aquest cas--, en ocasions el feien tornar agressiu, encara que no constava d'ell cap antecedent policial.

Símptomes d'esquizofrènia

Les primeres investigacions apunten que hi va haver una primera agressió, amb un ganivet de cuina, que va deixar ferida la víctima, que va tenir temps de trucar al 061, moment en què es va produir una nova agressió, ja que a la centraleta d'urgències van poder sentir com deia: "M'has matat".

El cos de la víctima va ser trobat a l'habitació del pare, on s'havia refugiat.

Notícies relacionades

Quan la policia va arribar a l'immoble es van trobar amb el telèfon despenjat i la carcassa trencada, i tot i la ràpida intervenció del 061 i la proximitat del lloc del succés a l'hospital Xeral, va ser impossible fer res per la vida de la víctima.

Les primeres dades recollides en la investigació apunten que el detingut, en els moments de crisi mental, presentava símptomes semblants a l'esquizofrènia, cosa que el portava a sospitar que la seva germana el volia enverinar.