SUCCÉS

Presó per a un home que va intentar calar foc a un edifici de Santa Coloma

El detingut, de 25 anys, va amenaçar de cremar-se amb gasolina quan va ser detingut pels Mossos d'Esquadra

1
Es llegeix en minuts

Un jutge ha decretat l'ingrés a la presó per a un jove detingut pels Mossos d'Esquadra per presumptament calar foc en un edifici de Santa Coloma de Gramenet el 23 d'agost a la matinada.

El presumpte autor va calar foc amb un bidó de gasolina a un cotxet de nen petit en una escala comunitària d'un edifici de la ciutat però l'incendi va ser apagat per efectius de la Policia Local sense que fos necessari evacuar cap veí. El bloc tampoc es va veure afectat.

La Policia Local va actuar al lloc dels fets i va col·laborar en la recerca del presumpte autor, que va ser detingut pels Mossos als voltants de la vivenda gràcies a la descripció d'alguns testimonis.

En el moment de l'arrest, el noi, de 25 anys i nacionalitat bangladeshiana, es va tirar gasolina per sobre i va amenaçar de calar-se foc amb un encenedor, però els agents van aconseguir prendre-l'hi amb una maniobra de distracció.

Notícies relacionades

A més, l'home havia preparat 13 cotxes als voltants de l'edifici amb material altament inflamable i gasolina perquè s'incendiessin quan se'ls acostés una de les flames.

Més notícies de Santa Coloma