El Museu de Sant Boi i SomBici, certificats com a Punt d'Informació Turística del Baix Llobregat

L'objectiu d'aquest programa és ampliar la xarxa d'oficines de turisme amb altres espais on es doni informació turística

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / SANT BOI DE LLOBREGAT

El Museu de Sant Boi i el Punt d'Informació SomBici han sigut certificats com a Punt d'Informació Turística del Baix Llobregat, que està format per 31 empreses de la comarca.

L'objectiu d'aquest programa és ampliar la xarxa d'oficines de turisme amb altres espais on es doni informació turística. Aquests punts són establiments que tenen contacte directe amb el turista. Tot i que no poden donar un servei tan complet com les oficines de turisme, exerceixen una funció informadora per cobrir aquells horaris i territoris que no ho fan les oficines.

PRESÈNCIA DEL DIPUTAT DE TURISME

L'acte d'entrega de les acreditacions va comptar amb la presència del diputat adjunt de Turisme de la Diputació de Barcelona, Pere Regull, la consellera de Turisme del Consell Comarcal del Baix Llobregat, Mireia Monfort, i la regidora de Turisme de l'Ajuntament de Sant Boi, Elena Amat.

El programa, gestionat pel Consorci de Turisme del Baix Llobregat, es va iniciar el setembre del 2016, ha finalitzat el mes de juny passat i a finals d'any s'obrirà la convocatòria per a noves empreses.

Notícies relacionades

Durant tot el procés, les empreses adherides al programa han format part d'un programa formatiu d'atenció al visitant i de coneixements sobre tota l'oferta turística comarcal.

Més notícies de Sant Boi

Temes:

Museus Turisme