Una exposició convertirà els carrers de Rubí en un museu

El Festival de Fotografia de Rubí 'La Nuu' tornarà als carrers de la ciutat de l'1 al 31 d'octubre

En aquesta tercera edició, l'esdeveniment tornarà a exposar fotografies de gran format en diversos espais públics de la ciutat

La zona de l’Escardívol, a Rubí

La zona de l’Escardívol, a Rubí

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / RUBÍ

El Festival de Fotografia de Rubí 'La Nuu' tornarà als carrers de la ciutat de l'1 al 31 d'octubre. En aquesta tercera edició, l'esdeveniment organitzat per l'Ajuntament de Rubí i dirigit pel fotògraf local Carles Mercader tornarà a exposar fotografies de gran format en diversos espais públics de la ciutat.

Durant tot un mes, les façanes d'alguns edificis i places del municipi es convertiran en un museu al carrer. La principal estratègia del festival és l'ocupació de l'espai públic amb l'objectiu de despertar la complicitat emocional de la ciutadania. Aquesta edició omplirà de nou la ciutat de fotografia contemporània per oferir-la sense cap barrera. Els llocs per on passarà l'exposició són les places Nova Estació, Anselm Clavé, Doctor Guardiet, la zona de l'Escardívol, la Biblioteca Municipal Mestre Martí Taulell i el Celler.

UNA DOTZENA D'AUTORS

Sota el lema 'Una joventut', La Nuu reunirà aquest any les obres d'una dotzena d'autors de destacada trajectòria.

Aquesta tercera edició del festival reafirma la seva vocació internacional amb la presència de fotògrafs com l'egípcia Laura Al-Tantawy i la participació asiàtica del sud-coreà Sung Jin Park, el japonès Shinya Arimoto i el xinès, resident a València, Xiqi Yuwang.

DUES GENERACIONS QUE CONVIUEN

Diferents generacions també conviuen en la selecció expositiva d'aquest any. Així, es podran trobar figures consagrades com Miguel Trillo al costat de joves promeses com David Molina Gadea i Helena Goñi.

Notícies relacionades

Com en edicions anteriors, l'exposició es complementarà amb xerrades, col·loquis, aules taller, visites guiades i activitats fotogràfiques dirigides pel Grup Fotogràfic El Gra. A més, aquesta nova edició del festival tornarà a comptar amb una secció expositiva oberta a la participació ciutadana.

Més notícies de Rubí