Sèries a tv avui divendres 23 de juny del 2017

'Amar es para siempre', la sèrie més destacada de l'oferta dels canals de televisió espanyols per avui divendres 23 de juny del 2017

 

1
Es llegeix en minuts

La programació de sèries avui a tv té com a títols més destacats: 'El secreto de Puente Viejo', 'La Riera' i 'Amar es para siempre'.

EL SECRETO DE PUENTE VIEJO

Marcela és rescatada en mal estat

17.30 ANTENA-3

Francisca exigeix a Nazaria (Cayetana Cabezas) que deixi de donar problemes o tornarà al lloc d’on va sortir. Per la seva part, Adela ve a informar de la intenció del poble d’homenatjar els nois pel seu comportament el dia de la subhasta. Matías es mostra horroritzat per la fredor de Beatriz.


LA RIERA

En Sergi trenca amb la Rebeca per la Maribel

15.50 TV-3

L’Ània li diu al Lluís (Jordi Cadellans) que a l’ajuntament s’han adonat que l’Emili ha estat consultant sobre possibles obres a Can Riera. El Lluís li explica a la seva mare que l’Emili vol tirar a terra el restaurant. La Maribel rep una trucada del Bruno. El Sergi li reconeix a la Rebeca que no ha oblidat la Maribel. Talla amb ella i corre a declarar-se a la xef.


AMAR ES PARA SIEMPRE

Marta vol arribar a un acord amb Sebas

Notícies relacionades

16.30 ANTENA 3 TV

Doña Ana María (María José Goyanesm) rep la visita de Bruno i Rosalía i confon el petit dels Novoa amb Alonso quan era jove. Sebas, degut a les pressions de la seva dona, es veu en el dilema de demandar  l’empresa. Assabentada de la situació, Marta és favorable a buscar un acord amb Sebas.


zentauroepp38873917 teletodo paula ballesteros es marcela en el secreto de puent170619195346

zentauroepp38873917 teletodo paula ballesteros es marcela en el secreto de puent170619195346

Temes:

La Riera Sèries