Finta al 155

Reactivada "a l'exili" la web del president

La web del president de la Generalitat tancada després de l'aplicació del 155 torna a ser accessible en un domini europeu

web 2

web 2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La web del president de la Generalitattancada després de l'aplicació de l'article 155, torna a estar activa, encara que ara a "l'exili". La intervenció del Govern central i el cessament en bloc de la Generalitat va comportar que dimarts a la nit es tanquessin les webs del president (president.cat), el vicepresident (vicepresident.cat) i el Govern (govern.cat). Dimecres al matí s'ha reobert en un domini ".eu" una nova pàgina web amb la mateixa estètica i contingut que la de presidència, però amb el domini "president.exili.eu".

Notícies relacionades

A la nova web està accessible la galeria de presidents de la Generalitat, amb biografies des de Francesc Macià fins a Carles Puigdemont. A la d'aquest últim consta com a actual president, encara que no s'esmenta en cap moment la proclamació d'una república catalana o la seva actual vigència. 

A la web president.exili.eu també estan disponibles les xarxes socials del president, actualitzades, encara que diversos dels enllaços referents a l'agenda o a les últimes notícies disponibles dirigeixen a enllaços caiguts.