El CF Parets cau davant el Borges a la final de la Copa Catalunya amateur

L'equip local va aconseguir sentenciar en l'última jugada de partit

1
El Periódico

El CF Parets no es va poder proclamar campió de la Copa Catalunya amateur en perdre per 3-2 davant el Borges en l'última jugada del partit.

Quan tot indicava que la final es resoldria per segon any consecutiu per penals, l'equip local va anotar el gol que li va donar la victòria a casa, que té un doble valor, ja que l'equip català celebra aquest any el seu centenari.

Expulsió i empat

El partit va començar amb les primeres accions de perill per part del Parets; però va ser el club de Lleida el que es va avançar en el marcador mitjançant un gol de falta directa.

Posteriorment, els de David Parra van aconseguir l'empat de penal després que l'àrbitre expulsés un jugador del Borges.

Contra 9 jugadors

Amb la final igualada i amb un partit molt tens, a la segona part el Borges es va tornar a avançar abans que li expulsessin el segon jugador.

Amb 9 jugadors, el partit va transcórrer fins que el Parets va aconseguir l'empat en el minut 85. Però, sorprenentment, el Borges va aconseguir la victòria en l'última jugada del partit després una pèrdua del Parets.