Parets premia els seus millors esportistes de la temporada

Marc Rofes (Club Atletisme) i Norma Rodríguez (Club Natació) van ser premiats com millors esportistes individuals

Pol Navarro i Alba Hierro (Futbol Sala), guardonats com millors esportistes d'equip

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / PARETS DEL VALLÈS

Parets del Vallès va premiar divendres passat els seus millors esportistes de la temporada. A Marc Rofes (Club Atletisme) i Norma Rodríguez (Club Natació), com millors esportistes individuals, i a Pol Navarro i Alba Hierro (Futbol Sala), com millors esportistes d'equip. Aquests van ser els guanyadors dels guardons de l'última edició de la Nit de l'Esport a Parets, celebrada el divendres 7 de juliol, al Teatre Can Rajoler.

 

Pel que fa als millors equips de la temporada 2016-17, els reconeixements van anar per al juvenil del Club de Futbol Parets, que ha ascendit a preferent, i per al benjamí femení del Club Natació.

"GRAN TASCA"

L'alcalde de Parets, Sergi Mingote, va destacar "la qualitat dels esportistes i dels clubs del municipi, així com la gran tasca que desenvolupen any rere any els entrenadors".

El primer edil també va posar en relleu la implicació i el bon treball del Servei d'Esports, pel treball que porta a terme en col·laboració amb els equips i esportistes del municipi.

 

Novament es va entregar el premi al foment dels valors en l'esport, que en aquesta ocasió va recaure en el Club Futbol Parets per l'activitat 'Fem un gol al Càncer' i es va reconèixer com a activitat destacada l'Open de Dominó de Festa Major, que aquest 2017 arriba a la seva vintena edició.

MENCIONS

A més dels esportistes guardonats, es van fer mencions a Carles Aguilera, jugador aleví d'hoquei patins del Barça que ha sigut campió de Catalunya i d'Espanya, i al veterà Miquel Parera, de l'AC Parets-Ravet Bike, que va ser tercer en el campionat del Món de BTT en la categoria Master 70 a Andorra.

 

Notícies relacionades

Durant la nit, també es va recordar a persones vinculades a l'esport paret que han mort en els últims mesos com Joan Oller, president de l'Handbol Parets, o els esportistes de triatló Cristian Trigueros i Raul Serrano.

Més notícies de Parets