Dos joves de Parets creen una app per organitzar els deures

El treball està exposat a la fira Exporecerca Jove

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / PARETS DEL VALLÈS

Segons informa el digital contrapunt.cat, dos alumnes de 4t d'ESO de l'Institut La Sínia de Parets del Vallès han desenvolupat una aplicació per a mòbil que té com a objectiu ajudar els estudiants a organitzar les seves tasques acadèmiques.

 

Els joves Aarón Romero i Pol Ferreiro han treballat en aquesta aplicació els últims mesos en el marc del seu Treball de Recerca.

 

Aquest treball parteix de la premissa que, sovint, els estudiants tenen dificultats per acabar els seus deures per falta d'organització. Prenent això com a punt de partida, opten per la tecnologia com a eina per ajudar-los en aquesta tasca.

 

L'aplicació per a smartphone, que aquests dies s'exposa a l'Exporecerca Jove, s'ha creat per mitjà de la plataforma App Inventor. A partir d'aquesta aplicació, els alumnes han creat un calendari que per mitjà d'un sistema d'alarmes notifica les tasques planificades.

 

Notícies relacionades

Durant dues setmanes, dos alumnes de l'institut van usar l'App al seu dia a dia, i segons les conclusions dels impulsors, aquests estudiants van millorar en el moment d'entregar les tasques.

Més notícies de Parets del Vallès

Temes:

Aplicacions