PRÒXIMA PORTADA

Una actriu de 'Harry Potter' es despulla a 'Playboy'

La revista torna a publicar imatges de dones sense roba després d'un any de deixar de fer-ho

lmmarco37315510 scarlett byrne instagram170216132620

lmmarco37315510 scarlett byrne instagram170216132620

1
Es llegeix en minuts

L'actriu britànica Scarlett Byrne, de 26 anys, serà la nova noia 'Playboy' en la pròxima edició de març i abril de la revista. Qui va interpretar el paper de Pansy Parkinson en les tres últimes adaptacions de la saga cinematogràfica de Harry Potter ho ha compartit al seu Instagram al costat d'una de les imatges, en blanc i negre, que li van fer durant la sessió de fotos. 

Notícies relacionades

“Estic molt contenta de formar part de la publicació. La sessió de fotos a més va acompanyada d'un assaig que vaig escriure i que es titula ‘La mística feminista", ha escrit.

La cèlebre revista per a adults ha decidit recentment tornar a publicar fotos de dones despullades un any després de prendre la decisió de deixar de fer-ho. La portada en què apareix Byrne porta el titular ‘Naked is normal’ ('El nu és normal'), segons ha anunciat el director creatiu de 'Playboy', Cooper Hefner. “Seré el primer a admetre que la manera en què la revista retratava la nuesa era antiquada, però eliminar-la completament va ser un error”, ha tuitejat Cooper Hefner.