LA NOVA SENSACIÓ ENTRE ELS GAIS ESTRANGERS

Els ajustats uniformes de la Legió espanyola encenen Twitter

Un tuiter britànic descobreix el cos d'elit i revoluciona la xarxa amb les seves fotografies

La virilitat de la Legió es torna viral / {periodico}

1
Es llegeix en minuts

“L'uniforme de la Legió espanyola no té botó al coll de la camisa, cosa que els converteix en els assassins més sexis d'Europa”. Amb aquesta frase i quatre imatges de fornits legionaris, el britànic Huw Lemmey ha revolucionat la xarxa de Twitter.

Notícies relacionades

Aquest londinenc, responsable de l'editorial Vile Trol Books, utilitza l'adjectiu superlatiu de ‘fruity’, una paraula que té diferents significats. Als Estats Units significa gai o efeminat, però en l'argot britànic vol dir excèntric o sexi. Aquí comença part de la controvèrsia, ja que alguns portals de notícies i entreteniment, com 'Magnet', han traduït el comentari sense tenir en compte la nacionalitat del tuiter.

Sigui com sigui, Lemmey, amb més de 9.250 seguidors a Twitter, només pretenia exaltar les virtuts dels musculats soldats, però la seva aportació va rebre nombroses respostes vinculant l'exèrcit creat pel gallec José Millán-Astray el 1920 amb la desfilada del World Pride Madrid ­-que havia tingut lloc uns dies abans-, comparant els seus modelets ajustats amb els dissenys de Tom Of Finlad (el dissenyador de l'homoerotisme per excel·lència) i fins i tot despertant interès pel porno gai amb legionaris. Si el seu fundador, mort el 1954, aixequés el cap...

Temes:

Twitter