Ramos: "Amb una bossa de patates i des del sofà és fàcil parlar"

El capità de la selecció respon a les crítiques després de l'eliminació i recorda que "la victòria té molts pares i la derrota és òrfena"

jcarmengol34399651 bordeaux  france   21 06 2016   spanish goalkeeper david de 160625181020

jcarmengol34399651 bordeaux france 21 06 2016 spanish goalkeeper david de 160625181020 / FEHIM DEMIR

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

"Amb una bossa de patates i des del sofà és fàcil parlar". Sergio Ramos, el capità de la selecció espanyola, ha volgut respondre així a les crítiques que ha rebut per l'eliminació en vuitens de final davant Itàlia. El campió se'n torna a casa sense poder defensar la seva corona, cosa que ja li va passar fa dos anys al Mundial del Brasil. "Jo no sé si s'han de canviar o no jugadors perquè hi ha altres futbolistes amb 35 anys jugant en altres seleccions. Quan es perd, com menys es parli millor", ha assegurat el defensa del Madrid.

Sergio Ramos

CapitÀ d'espanya

Jo no he rendit al meu millor nivell, però no sempre surten les coses com un vol"

Notícies relacionades

"Jo he conegut al llarg de la meva carrera jugadors grans que mantenen la il·lusió intacta, això és l'important", ha subratllat Sergio Ramos, recordant que "si vius del passat no hi fas res aquí". El defensa ha assegurat que manté la "il·lusió intacta" per fer grans coses amb Espanya, malgrat que es reclama un relleu generacional. "Ara cadascú donarà la seva opinió, alguns s'alegren que no haguem rendit al millor nivell. Jo no he rendit al meu millor nivell, però no sempre surten les coses com un vol", ha afegit en to autocrític.

Ramos ha sigut qüestionat per la seva pobra Eurocopa en què no només va fallar un penal decisiu davant Croàcia sinó que va intervenir, però de manera passiva, en els tres dels últims quatre gols que va rebre Espanya. "Ara te'n vas fotut per haver caigut eliminat en els vuitens d'una Eurocopa, sabent que podíem haver tingut un paper molt més important", ha confessat el defensa del Madrid. "És un cop dur, toca estar units i girar full. És una pena anar-se'n amb aquesta selecció", ha afegit.