FIRA DE TELEFONIA

Hoffman confia en l'acord al metro però assegura que l'MWC té un 'pla b'

"El congrés necessita el transport públic, i els ciutadans també", afirma el conseller delegat de la GSMA

lpedragosa32819280 hospitalet 16 02 2016 preparativos del mobile worl160216174408

lpedragosa32819280 hospitalet 16 02 2016 preparativos del mobile worl160216174408 / Albert Bertran

1
Es llegeix en minuts
Josep M. Berengueras
Josep M. Berengueras

Periodista

ver +

Tot i que el conflicte laboral al metro continua, amb la vaga de metro encara sobre la taulametrovaga, l'organitzadora del Mobile World Congress (MWC), la GSMA, ha assegurat aquest dijous que confien que s'arribi un acord entre les parts, però que tenen preparat un 'pla B' per si la situació no se solucionés.

Notícies relacionades

"Barcelona té un dels millors sistemes de transport públic, autobúsmetro taxis, del món", ha elogiat el conseller delegat de GSMA, John Hoffman, en una entrevista a Catalunya Ràdio. "Tenim la total confiança que el debat i la discussió que tenen actualment (sindicats TMB) arribarà a bon port. El congrés necessita el transport públic, i els ciutadans també. Estic convençut que el debat entre sindicats i empresa tindrà resultats positius", ha afegit el directiu. Hoffman ha descartat cap mena de pressió en la negociació, i ha assegurat que la discussió del convingut és un procés democràtic.

"Òbviament tenim plans B si hi ha algun problema, però tenim la confiança que no els necessitarem. Veurem què passa entre ara i dilluns, però poden estar absolutament segurs que tenim les nostres pròpies idees sobre com negociarem que la gent vingui i disfruti de Barcelona i el congrés", ha conclòs el directiu.