S'entrega el segon noi implicat en la brutal agressió del metro de Barcelona

Aquest menor d'edat era un dels dos acompanyants de l'autor material de la pallissa, detingut des de dimarts

Els fets van passar el 10 de gener i la víctima va patir una fractura de pelvis i un traumatisme cranioencefàlic

Els Mossos dEsquadra detenen un noi per una agressió al metro de Barcelona / MOSSOS D'ESQUADRA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d'Esquadra han detingut una segona persona implicada en l'agressió d'un home el 10 de gener a l'estació de metro Navas de Barcelona.

Després de la detenció de l'autor material de la pallissa, dimarts passat, aquest segon sospitós és un noi menor d'edat, que es va presentar ahir dissabte a la tarda en una comissaria de la policia catalana per revelar que era una de les dues persones que aquell dia acompanyaven l'agressor.

Després de prendre-li declaració, els Mossos l'han traslladat aquest diumenge al matí a la Fiscalia de Menors, que ara ha de resoldre sobre la seva situació.

Arran de la brutal agressió, la víctima va patir una fractura de pelvis, un traumatisme cranioencefàlic i ferides a la cella i al cap que van requerir diversos punts de sutura.

Notícies relacionades

L'escena va ser gravada per una càmera de seguretat, on es veu l'agressor, juntament amb dues persones més, apallissant la víctima a les escales de l'estació de Navas de la línia 1 del metro.

La investigació continua oberta per identificar el tercer jove implicat en aquest episodi, que encara no ha sigut localitzat.