A santa coloma de gramenet

Detingut per propiciar un robatori i una brutal agressió a la seva exparella

L'exnòvio tenia un deute amb la víctima i va facilitar informació a un tercer, ja a la presó, perquè l'assaltés

 

  / MOSSOS

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home per presumptament facilitar informació a un lladre perquè agredís brutalment la seva exparella i li robés al seu pis de Santa Coloma de Gramenet (Barcelona), i l'agressor ha ingressat a la presó després d'entregar-se a la justícia arran de la investigació oberta.

Segons ha informat aquest dimecres la policia catalana en un comunicat, el 30 de maig el lladre va anar a casa de la víctima amb el pretext d'una visita, ja que la dona oferia assessorament i servei de massatge esportiu i nutrició. La va agredir brutalment i li va robar 49.000 euros.

Els investigadors van determinar que l'agressor comptava amb informació privilegiada que només tenien persones pròximes a la víctima, i van constatar que tenia un exnòvio que mantenia un deute amb ella de 25.000 euros, entre altres greus problemes econòmics.

Els Mossos van arribar a la conclusió que l'exparella de la víctima havia donat informació precisa perquè es cometés el robatori, i el van arrestar el 27 de juny per la seva relació amb l'assalt violent.

Notícies relacionades

Posteriorment, al registrar el domicili de l'agressor, que no era a casa i no va poder ser arrestat, es va trobar roba utilitzada durant el robatori, telèfons, targetes SIM i tauletes electròniques de la víctima.

Aquest home es va entregar el 20 de juliol a un jutjat de guàrdia de Santa Coloma de Gramenet, on va quedar detingut i finalment es va decretar el seu ingrés en presó provisional com a autor material, mentre que l'exparella va quedar en llibertat amb càrrecs.