Opcions

Jordi Évole posa data a la seva tornada a La Sexta i obre una enquesta per elegir el seu primer convidat

El català estrena nova temporada

Jordi Évole posa data a la seva tornada a La Sexta i obre una enquesta per elegir el seu primer convidat
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Lo de Évole’ ja té data de tornada a la Sexta amb la nova temporada. Després de diverses setmanes de promoció, el programa d’entrevistes arriba a la cadena el diumenge 20 de febrer a les 21.30 hores, com a substitut de ‘Salvados’, el seu anterior espai i del que ara és directiu i productor.

El format estrenarà la seva tercera tanda d’entregues després d’un temps apartat de la graella de La Sexta. L’última emissió va ser un especial en el qual es va intentar revelar amb més detall la figura d’Iván Redondo fa uns mesos.

Notícies relacionades

Per a la seva estrena, el presentador i periodista ha volgut deixar la decisió de qui serà el primer entrevistat en mans dels espectadors. Els seguidors del programa podran triar el nom d’aquesta persona mitjançant una enquesta disponible a les xarxes d’Atresmedia.

Les opcions a elegir són el cantant popular entre el públic juvenil Morad, l’escriptora Megan Maxwell o el medallista olímpic Gervasio Defer. Tres personalitats molt diferents però unides per conèixer el que és arribar a la fama i l’èxit en les seves professions. Segons llança com a pulla Jordi Évole, s’emetrà l’entrega que l’audiència decideixi: «Aquí no hi ha jurat professional», afegeix amb referència a l’enrenou generat pel Benidorm Fest.

Temes:

Jordi Évole